4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Finhakk chili, mos hvitløk, riv ingefær og bland alt med saft og skall fra lime. Vend kyllingen i marinaden og krydre med salt og pepper. La marinere i 30 minutter.
2
Forvarm ovnen til 210 °C. Legg kyllingen i en ildfast form og stek i ca. 30 minutter, til skinnet er sprøtt og kyllingen gjennomstekt.
3
Bløtlegg chipotlen i kokende vann i ca. 15 minutter. Finhakk og mos lett. Bland ca. 1 ts chipotle med majones, honning og limesaft. Smak og ha i mer chipotle om du ønsker. Skjær hodekål, rødkål og gulrøtter i fine strimler, finsnitt vårløk og grovhakk koriander. Vend grønnsakene sammen og rør inn chipotlemajonesen.
4
Legg hamburgerbrødene kjapt på grillen. Server stekte kyllinglår med chipotle-slaw i hamburgerbrød.
Andre oppskrifter med kyllinglår

Oppskrift
Ovnsbakt kyllinglår med pastasalat

Oppskrift
Fylt kyllinglår med risotto

Oppskrift
Kyllinglår med couscous og grønnsaker

Oppskrift
Kyllinglår med sitron, chili og honning

Oppskrift
Fylt kyllinglår med spinat og tomatsalat

Oppskrift
«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk

Oppskrift
Kyllinglår med asiatisk coleslaw og ingefær- og peanøttdressing

Oppskrift
Fylt kyllinglår med spinat og blåmuggost - servert med jordskokkpuré, syltede pærer og demi glaze

Oppskrift
Taco med kylling og salsa

Oppskrift
Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum

Oppskrift
Kokos-kylling med ris og grønnsaker

Oppskrift
Kyllingspyd med søtpotet- og basilikumtimbal

Oppskrift
Fylte Livèchekyllingrullader med ricotta, rosenkål og valnøtter

Oppskrift
Trend: Matcha-kylling med kokosris

Oppskrift
Livèchekylling satay

Oppskrift