1 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sett ovnen på 230 °C. Kjevle ut ferdig hevet pizzadeig på et melet bord. Fold gjerne ytterkantene inn, så du får en tykkere kant. Legg over på stekebrett med bakepapir og la etterheve i ca. 10 minutter.
2
Smør tomatsaus utover bunnen. Del løk i tynne skiver og finsnitt hvitløk. Fordel skinke, kjøttboller, pepperoni, jalapeño, syltet chili og ost utover. Stek i ovnen i 15-20 minutter og server med ekstra chili.
Andre pizzaoppskrifter

Oppskrift
Grunnoppskrift Pizzadeig

Oppskrift
Deep pan pizza

Oppskrift
Pizza med asiatiske smaker

Oppskrift
Pizza Bianca med spekeskinke

Oppskrift
Italiensk pizza med Salami Siliana og sopp

Oppskrift
"Portugisisk" pizza med skinke og egg

Oppskrift
Grunnoppskrift Tomatsaus til pizza

Oppskrift
Pizza med asparges, bacon og egg

Oppskrift
Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum

Oppskrift