Hovedrett
Oppskrift
Ungfe Brisket med «Bygg & Cheese»
Oppskrift
Ungfe Strip loin servert med margben, grillet hjertesalat og pisket smør
Oppskrift
Umami Blend Burger med Taleggio, ruccula, syltet rødløk og urtemajones
Oppskrift
Smashburger av svin og storfe med karamellisert løk, cheddar og urtedressing
Oppskrift
Biffsnadder av mørbrad med bearnaisesaus
Oppskrift
Lam filetkam med bakt jordskokk, jordskokkpuré, syltet perleløk og demi glace
Oppskrift
Lammeribbe med bakt, smørstekt sellerirot, urtesmør, steinsoppmajones, «svidd» rosenkål, svartkålchips og lammeglace
Oppskrift
Rødvinskokt lammeknoke, glaserte beter, potetmos og tomat- og estragonsjy
Oppskrift
Spareribs av kamben med rub og 3 forskjellige marinader, ingefær- og misosaus og ananassalsa
Oppskrift
«Fredagsbiff» av Storfe Mørbrad med bakt sellerirot, urtesmør, peppersaus og grønne bønner
Oppskrift
Tapasfjøl med storfe mørbrad, bakte sjampinjonger med chorizo, ovnsbakte småpoteter, røkt papirkaaioli og bakt salsa
Oppskrift
Ajour «Fried rice» med kantonesisk gryte i pitabrød
Oppskrift
Ajour Kantonesisk gryte med asiatisk slaw
Oppskrift
Ajour Thaigryte tilsatt svinekjøtt
Oppskrift
Ajour Thaigryte med ris
Oppskrift