Pannekaker med 6 ulike tilbehør

Fremgangsmåte

Varm pannekakene i convectionovn ved 150 ˚C i ca. 8 minutter fra fryst tilstand.

Tilbehør

1. Blåbærsyltetøy

2. Lønnesirup

3. Vaniljekesam

4. Aprikoschutney:
Kutt aprikosene i strimler, kok de opp med vann og sukker, småkok på middels varme ca 10 minutter,
til aprikosene er møre og vann og sukker er blitt til sirup. Bland inn finhakket chili etter eget ønske.

5. Eplekompott med tranebær og pinje:
Kutt eplet i små terninger, kok opp med sukker, litt vann og kanel.
Småkok i 10 minutter uten å røre noe særlig, da går eplene i stykker.
Tilsett pinje og tranebær.

6. Rødløk og fikenkompott med sultaner:
Kok opp rødløk, eddik, vann og sukker, småkok i 10 minutter.
Vend inn sultaner og fiken.