Fremgangsmåte
1
Varm pannekakene i convectionovn ved 150 ˚C i ca. 8 minutter fra fryst tilstand.
2
Tilbehør:
- Blåbærsyltetøy
- Lønnesirup
- Vaniljekesam
- Aprikoschutney:
Kutt aprikosene i strimler, kok de opp med vann og sukker, småkok på middels varme ca 10 minutter,
til aprikosene er møre og vann og sukker er blitt til sirup. Bland inn finhakket chili etter eget ønske.
- Eplekompott med tranebær og pinje:
Kutt eplet i små terninger, kok opp med sukker, litt vann og kanel.
Småkok i 10 minutter uten å røre noe særlig, da går eplene i stykker.
Tilsett pinje og tranebær.
- Rødløk og fikenkompott med sultaner:
Kok opp rødløk, eddik, vann og sukker, småkok i 10 minutter.
Vend inn sultaner og fiken.
Andre oppskrifter med pannekaker

Oppskrift
Fluffy japanske pannekaker

Oppskrift
Ostegratinerte pannekaker med tacofyll

Oppskrift
Pannekaker med ertesuppe og bacon

Oppskrift
Pannekake med vaniljekrem og bærkompott

Oppskrift
Pannekaker med stekte epler, brie og honning

Oppskrift
Pannekaker med vaniljeis og salt karamellsaus

Oppskrift
Pannekaker med flesk og ertesuppe

Oppskrift
Pannekakewraps med tomat og fetaost

Oppskrift
Pannekaker med banan, krem, is, karamellsaus og pistasjnøtter

Oppskrift
Chijimi - heite pannekaker med spinat og ost

Oppskrift
Pannekaker fylt med Vikingskinke og asparges, gratinert med parmesan

Oppskrift
Pannekakewraps med røkelaks og rekesalat med egg

Oppskrift
Pannekaker med skinke, asparges, cottage cheese og spinat

Oppskrift
Dessertpannekake med is og bær

Oppskrift
Fylte kikertpannekaker med lam og zhug

Oppskrift