1 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Varm pannekakene i convectionovn ved 150 ˚C i ca. 8 minutter fra fryst tilstand.
2
Skjær eplet i skiver og stek i middels varm panne med smør og kanel.
3
Topp pannekaken med eplet, legg på brie, dryss over hakkede nøtter og hell over litt honning.
Andre oppskrifter med pannekaker

Oppskrift
Fluffy japanske pannekaker

Oppskrift
Ostegratinerte pannekaker med tacofyll

Oppskrift
Pannekaker med ertesuppe og bacon

Oppskrift
Pannekaker med 6 ulike tilbehør

Oppskrift
Pannekaker med vaniljeis og salt karamellsaus

Oppskrift
Pannekaker med flesk og ertesuppe

Oppskrift
Pannekakewraps med tomat og fetaost

Oppskrift
Pannekake med vaniljekrem og bærkompott

Oppskrift
Chijimi - heite pannekaker med spinat og ost

Oppskrift
Pannekaker fylt med Vikingskinke og asparges, gratinert med parmesan

Oppskrift
Pannekaker med banan, krem, is, karamellsaus og pistasjnøtter

Oppskrift
Pannekakewraps med røkelaks og rekesalat med egg

Oppskrift
Pannekaker med skinke, asparges, cottage cheese og spinat

Oppskrift
Dessertpannekake med is og bær

Oppskrift
Fylte kikertpannekaker med lam og zhug

Oppskrift