2 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sett ovnen på 230 °C.
2
Kjevle ut ferdig hevet pizzadeig på et melet bord til 2 tynne bunner. (Oppskriften finner du her..)
Legg over på stekebrett med bakepapir og la etterheve i ca. 10 minutter.
3
Stek kjøttdeig mens du rører rundt, til den er brun. Vend inn sursøt saus og soya og sett til side. Sprøstek bacon.
4
Del vårløk i tynne skiver og finhakket chili. Smør crème fraîche på bunnene og spre kjøttdeig utover. Topp med bacon, vårløk, chili og mozzarella i biter.
5
Stek i ovnen i 15-20 minutter.
Server med frisk koriander, ristede cashewnøtter og ekstra chili.
Andre pizzaoppskrifter

Grunnoppskrift Pizzadeig
Oppskrift

Meat lovers pizza
Oppskrift

Deep pan pizza
Oppskrift

Pizza Bianca med spekeskinke
Oppskrift

"Portugisisk" pizza med skinke og egg
Oppskrift

Grunnoppskrift Tomatsaus til pizza
Oppskrift

Italiensk pizza med Salami Siliana og sopp
Oppskrift

Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum
Oppskrift

Pizza med asparges, bacon og egg
Oppskrift

3 x minipizza med kjøttpølse
Oppskrift