Fremgangsmåte
1
Legg kalvebrystet i en passende kjele med spekket løk (1 hel gul løk med et laurbærblad festet med to nellikspiker) og ha i vann til det dekker. Kok sakte opp. Når det har kokt noen minutter skummer du bort urenhetene. La det småkoke i ca. 2 timer eller til kjøttet løsner fra beina.
2
La kjøttet avkjøles i kraften og ta ut den spekkede løken. Skjær bort overflødig fett. Riv i biter med en gaffel eller med hendene.
Andre oppskrifter med brisket

Oppskrift
Burrito med brisket-deig

Oppskrift
Brisket med kremede rotgrønnsaker

Oppskrift
Sliders av brisket med to toppings

Oppskrift
Brisket med ovnsbakte beter

Oppskrift
Burger av brisket med chili, bacon og løkringer

Oppskrift
Okserullade med feta, urter og spinat, fondantpotet og aigre doux

Oppskrift
Monas Surf`n Turf Burger

Oppskrift
Burger med brie, salsa verde og søtpotet-frites

Oppskrift