Pulled Pepper-kalv med frisk rissalat og grillet pak choy

10 porsjoner

Fremgangsmåte

1

Kalvebryst

Salte brystet, vakuumer det og sousvide steam/kok det på 75 °C i 12 timer. 

2

Pepperglaze

Skrell og finhakk hvitløk, chili og ingefær, fres i smøret i 1 minutt, tilsett pepper, bønnepasta, limesaft, sukker, sesamolje, hvitvin og soyasaus. Kok ned på lav varme til det tykner. 

3

Pepperglaze glasering

Legg brystet i en tilpasset form og hell over pepperglazen. Sett formen i varmluftsovn 170 °C i 15 minutter, snu brystet og stek det 15 minutter til. Sjekk at kjøttet er mørt og hell glaze fra formen over brystet igjen slik at den henger på. Riv kjøttet fra hverandre med hendene eller to gafler.

4

Frisk rissalat med stekt pak choy

Bland alle ingrediensene til salaten og smak til med salt. Serveres nylaget lun eller kald. 

Dryss over koriander og sesamfrø ved servering.