Kampanjemagasin

Kampanjebanner 2021

Vi er opptatt av at vi skal være en lønnsom leverandør for deg som kunde, derfor setter vi sammen en variert meny med kampanjeprodukter til deg. I våre kampanjemagasin får du oversikt over alle de gode prisene og rabattene vi tilbyr - samt inspirasjon og oppskrifter. Hvert kampanjemagasin har sitt tema hvor vi gir deg inspirasjon til bruk av kampanjeproduktene, litt mattrender og fine oppskrifter.

Her finner du en samling av kampanjemagasinene våre
PS. Priser og rabatter gjelder kun i den perioden kampanjemagasinet er gyldig i - dette ser du på forsiden av magasinet.


Her er kampanjen for januar - februar - mars 2022!

Vintermat kampanje
Bli inspirert av vintermat fra Nortura Proff


Alle er lei av å snakke om pandemi nå, men det er ikke noen tvil om at de siste to års situasjon har satt sitt preg på alle. Krevende tider gir ofte kreative løsninger og endrer hvordan vi både tenker, jobber og former fremtiden.

I utrygge tider, som under pandemien, tyr mange til trøst og komfort. I store perioder har vi trukket oss tilbake til hjemmet vårt og levd i «boblen» sammen med de aller nærmeste. Da er det naturlig at vi ønsker å gjøre det beste ut av situasjonen og kose oss litt ekstra. Gamle familieoppskrifter tas frem igjen – og vi bygget de trygge omgivelsene vi hadde behov for. Med andre ord; Comfort food! Les deg opp om denne trenden i kampanjemagasinet vårt.


Se alle produktene, få inspirasjon og les deg opp på trendene i vårt kampanjemagasin her.