Sous°Chef - enklere kokkehverdag

Sous Vide hovedlogo negativ undertittel PMS
Souschef Background

Sous°Chef er vår serie med sousvidekokte produkter som gjør kokkehverdagen enklere. Kortere tilberedningstid, mindre matsvinn og økt matsikkerhet er noen av fordelene. Produktene kokes i pose og bevarer derfor både saftighet og smak. Vi bruker norske råvarer av god kvalitet for å sikre et topp resultat. Tilberedt av oss – enklere for deg!

Vietnamesisk nudelsalat med storfekjøtt Bun bo xao copy 2 1920
Vietnamesisk nudelsalat med storfekjøtt Bun bo xao
Tostadas med pulled pork og mango og ananassalsa copy 2 1920
Tostadas med pulled pork og mango og ananassalsa
Taco med kyllinglår og salsa copy 2 1920
Taco med kyllinglår og salsa
Pasta med kyllingfilet Alfredo copy 2 1920
Fettucine Alfredo med kyllingfilet
Kyllingfilet med soya appelsinglaze og sitrussalat copy 2 1920
Kyllingfilet med soya appelsinglaze og sitrussalat
Hvit pizza med kyllinglår artisjokk og rødløk copy 2 1920
Hvit pizza med kyllinglår artisjokk og rødløk
Grillspyd med svinekam og thaninidressing copy 2 1920
Grillspyd med svinekam og thaninidressing
Quesadilla med eldhusrøkt brisket copy 1920
Quesadilla med eldhusrøkt brisket

Optimalisering av menyen

De store endringene i samfunnet og bransjen vår krever nye tanker og eskalerer endringer i måten å tenke på. Optimalisering og strømlinjeforming av menyen er noen av de første endringene som gjøres i forbindelse med den omveltningen vi har sett det siste året.

Det som først så ut som midlertidige justeringer, ser nå ut til å bli varige, langsiktige strategier. Selvfølgelig er ikke menyoptimalisering og fokus på å redusere antallet varer man har på lager noe nytt, men krisen har gjort at dette kommer enda sterkere i fokus.

Det er enda viktigere enn før å redusere antall retter på menyen, både for å spare kostnader og for å gjøre jobben på kjøkkenet enklere. Andre fordeler er enklere innkjøpsrutiner, frigjort lagerplass, mindre matsvinn og en mer effektiv drift. En mindre meny kan hjelpe deg å vise gjesten mer hvem du er.

Gjestene ser etter både «personlighet» og god smak på samme tid når de skal velge hvor de skal spise. Kan du for eksempel lage flere helt ulike retter med samme råvare – og allikevel ha variasjon?

1 råvare 3 retter Diagram

En kyllingfilet kan for eksempel brukes både til en club sandwich, en kyllingfiletburger, i en pastarett og som en tallerkenrett med salat og annet tilbehør… Mange ulike smaker, men basert på én råvare!

Vi har i dette magasinet satt sammen litt inspirasjon rundt 1 RÅVARE – 3 RETTER på noen utvalgte sousvidekokte produkter. Men kun fantasien setter grenser på hvor mange retter du kan lage med disse.

De som klarer å optimalisere menyen og allikevel fremstår som spennende og innovativ, vil ha en stor konkurransefordel i tiden fremover.