10 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Ajour Kylling- og karrigryte
Anbefalt oppvarming av Ajour-gryter:
Fra kjølt tilstand:
Kombidamper: Posene legges på rist og dampes ved 100 °C i ca. 50 minutter.
Vannbad: Posene legges i kokende vann i ca. 45 minutter.
Produktet kan også varmes direkte i kjele under omrøring.
Fra fryst tilstand:
Kombidamper: Posene legges på rist og dampes ved 100 °C i ca. 90 minutter.
Vannbad: Posene legges i kokende vann i ca. 80 minutter.
2
Agurksalat
Skrell og del agurk på langs, fjern kjernen og del i tykke skiver. Finsnitt rødløk. Grovhakk myntebladene. Rør sammen olje, eddik, salt, sukker og pepper til dressing. Vend salat med dressing rett før servering.
3
Ris
Kok ris etter anvisning på pakken.
4
Til servering
Server Ajour Kylling- og karrigryte med ris og salat. Pynt med mynte og vårløk, server med limebåter.