Ajour Kylling- og karrigryte med ris og agurksalat

10 porsjoner

Fremgangsmåte

1

Ajour Kylling- og karrigryte

Anbefalt oppvarming av Ajour-gryter:

Fra kjølt tilstand:
Kombidamper: Posene legges på rist og dampes ved 100 °C i ca. 50 minutter.
Vannbad: Posene legges i kokende vann i ca. 45 minutter.
Produktet kan også varmes direkte i kjele under omrøring.

Fra fryst tilstand:
Kombidamper: Posene legges på rist og dampes ved 100 °C i ca. 90 minutter.
Vannbad: Posene legges i kokende vann i ca. 80 minutter.

2

Agurksalat

Skrell og del agurk på langs, fjern kjernen og del i tykke skiver. Finsnitt rødløk. Grovhakk myntebladene. Rør sammen olje, eddik, salt, sukker og pepper til dressing. Vend salat med dressing rett før servering.

3

Ris

Kok ris etter anvisning på pakken. 

4

Til servering

Server Ajour Kylling- og karrigryte med ris og salat. Pynt med mynte og vårløk, server med limebåter.