BBQ: Meksikansk BBQ-sliders med guacamole, maisfritters og tomatillosalsa

4 porsjoner

Fremgangsmåte

1

Guacamole

Mos avokado fint og tilsett limesaft.

Grovhakk tomatillo og grønn chili og vend inn i avokadomosen med rødløk og koriander. Smak til med salt og pepper.

2

Maisfritters

Visp sammen hvetemel, bakepulver, chilipulver, salt, pepper og melk til jevn røre. Vend inn maiskorn, koriander og fetaost.

Varm olje i en stor kjele. Bruk to teskjeer og form små baller av røren, friter i 1-2 minutter til de er gylne, og legg over på kjøkkenpapir. Hold fritters varme frem til servering.

3

Burger

Trykk burgeremnene flate, pensle med BBQ-saus og krydre med salt og pepper. Grill burgerne på direkte varme i ca. 4 minutter på hver side.

Grill burgerbrød. Anrett ruccola, guacamole, burgere og fritters i burgerbrød, topp med koriander.

Server med sterk chilisaus og tomatillosalsa