Oppskrift

Cæsarsalat med kyllingbacon og egg

Oppskrift

Cæsarsalat med kyllingbacon og egg

4 porsjoner

Fremgangsmåte

1. Forvarm stekeovnen til 180 °C. Del brødskiver i terninger og vend med olivenolje, salt og hakkede urter. Fordel utover et stekebrett og stek i ovnen til gyllent og sprøtt. Sett til side.

2. Stek kyllingbaconet i en stekepanne eller varm det på bakepapir i stekeovnen på 180 °C til gyllent. Legg til side.

3. Finriv hvitløk og parmesan og bland med tahini, olivenolje, yoghurt og saften fra sitronen. Pisk inn vann gradvis til ønsket konsistens og smak til med salt.

4. Del hjertesalaten i båter og fordel på tallerkener. Fordel kokt egg delt i to, biter av kyllingbacon, brødkrutonger og dressing over og topp med ekstra revet parmesan og nykvernet pepper.