4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Forvarm stekeovnen til 180 °C. Del brødskiver i terninger og vend med olivenolje, salt og hakkede urter. Fordel utover et stekebrett og stek i ovnen til gyllent og sprøtt. Sett til side.
2
Stek kyllingbaconet i en stekepanne eller varm det på bakepapir i stekeovnen på 180 °C til gyllent. Legg til side.
3
Finriv hvitløk og parmesan og bland med tahini, olivenolje, yoghurt og saften fra sitronen. Pisk inn vann gradvis til ønsket konsistens og smak til med salt.
4
Del hjertesalaten i båter og fordel på tallerkener. Fordel kokt egg delt i to, biter av kyllingbacon, brødkrutonger og dressing over og topp med ekstra revet parmesan og nykvernet pepper.
Andre salatoppskrifter

Cæsarsalat-blings med kyllingfilet og bacon
Oppskrift

Cæsarsalat med asparges, varmrøkt laks og kokt egg
Oppskrift

Høstsalat med melkeposjert kalkunfilet, sopp og bringebær
Oppskrift

Salatbowl med egg og avokado
Oppskrift

Lun salat med Gilde Chorizo
Oppskrift

Lun egg- & baconsalat
Oppskrift

Asiatisk lunsjsalat med kylling
Oppskrift