4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Skjær kjøttet i tynne skiver. Anrett kjøttskivene fint på tallerken med ruccula og kjørvelsalaten i midten, krydre med nykvernet pepper, og dryss over litt salt.
Ha litt god olivenolje over salaten og litt av rømmedressingen over kjøttet.
2
Rømmedressing
Bland alle ingrediensene til rømmedressingen.
Andre oppskrifter med kalv

Oppskrift
Kalvefrikassé med sopp

Oppskrift
Kalvestek med smørdampet brokkolini

Oppskrift
Soyamarinert kalvefilet med lettsyltet agurk- og rødløksalat

Oppskrift
Kalvestek med bakte syrlige rotgrønnsaker

Oppskrift
Stekt kalvebrissel med ertekrem, syltede beter og trøffelskum

Oppskrift
Pepperbiff av kalv med bakt potet og peppersaus

Oppskrift
Dudefood: Pulled veal brisket

Oppskrift