Fylte Livèchekyllingrullader med ricotta, rosenkål og valnøtter

4 porsjoner

Fremgangsmåte

1. Lag pesto ved å ha alle ingrediensene foruten sitronskall i en kjøkkenmaskin med knivblad og kjør til en grov mos. Rør inn sitronskall.

2. Sett ovnen på ca 180 °C. Riv skallet av sitronen og press ut saften. Finsnitt rosenkål, hakk valnøttene og basilikum.

3. Legg hvert utbenet kyllinglår flatt på toppen av to skiver spekeskinke, dekk med plast og bank flatt og jevnt. Fjerne plasten og fordel ricotta utover. Dryss på rosenkål, valnøtter, basilikum, sitronskall, sitronsaft, salt og pepper. Rull sammen og bind opp. Fres i en varm panne med smør til gyllen rundt hele og stek videre i ovnen, ca. 15 minutter.

4. Kok pasta al dente. Vend pasta med pesto og legg opp på tallerken. Del kyllingen i skiver og server på toppen.