Gilde Porchetta, sousvidekokt, på ristet landbrød med auberginepuré, fritert salvie og sitronzest

10 porsjoner

Fremgangsmåte

1

Auberginepuré

Stikk små hull i aubergineskinnet. Legg aubergine og hvitløk med skall i en ildfast form og stek på 200°C i ca. 50 minutter. Skrap ut innmaten av aubergine og klem ut hvitløkpuréen fra hvitløkskinnet. Ha over i en blender med olivenolje og kjør til grov puré. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.

2

Stekt salvie

Stek salvieblader gylne og sprø i smør. Legg over på kjøkkenpapir og dryss med flaksalt.

3

Ristet landbrød

Pensle brødskivene med olivenolje og rist gylne i ovn eller på grill.

4

Til servering

Topp halvparten av skivene raust med ruccola og auberginepuré, legg på tynne skiver porchetta og sprøstekte salvieblader. Riv over litt sitronzest, topp med noen dråper god olivenolje og nykvernet pepper. Smør den andre skiven med pesto og server.