4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Gni potetene med olje og krydre med salt og pepper. Stek i ovnen på 200 °C i ca. 1 time. Skinnet skal være sprøtt og innmaten myk. Avkjøl noe.
2
Kutt toppen av potetene og skrap ut innholdet. La det være igjen litt kant så den holder formen.
3
Mos potetinnmaten med smør, revet ost, hakket vårløk og timian, og fyll tilbake i potetskallene. Dryss ev. mer ost på toppen og stek i ca. 15 minutter eller til osten har smeltet.
4
Grill entrecôteskivene på begge sider og la hvile i 10 minutter. Server med dobbeltbakt potet og ev. bearnaise eller rømme.
Andre oppskrifter med entrecôte

Urfe entrecôte med braisert grønnkål og mandelkrem
Oppskrift

Sharingplate med lam bogstek og entrecôte
Oppskrift

Entrecôte med ben servert med hash browns og chimichurri
Oppskrift

Entrecôte av lam med kryddersmør og ristede småpoteter
Oppskrift

Grillet Restaurantentrecôte med urtesmør, ovnsbakte rotgrønnsaker og salat med blåmuggdressing
Oppskrift

Restaurantentrecôte ”Brasserie-style” med aspargesbønner, bearnaisesaus og bakte tomater
Oppskrift