Grillet Restaurantentrecôte med urtesmør, ovnsbakte rotgrønnsaker og salat med blåmuggdressing

4 porsjoner

Fremgangsmåte

1

Rør inn hakkede urter og sitronskall i romtemperert smør. Pakk i plast og form til en pølse ved å tvinne endene godt sammen. La ligge i kjøleskapet til hard.

2

Skrell og del rotgrønnsaker i staver. Vend godt med olje og fordel utover et ildfast stekebrett. Fordel noen biter med smør ut over og krydre med salt og pepper. Stek i ovnen på 210 °C i ca. 25 minutter.

3

Lag blåmuggostdressing ved å kjøre blåmuggost, majones, rømme, most hvitløk, olje og pepper glatt med en stavmikser. Del salat og tomater i biter og bland.

4

Grill entrecôteskivene på begge sider og la hvile i 10 minutter. Server med en skive urtesmør på toppen og ovnsbakte rotgrønnsaker og salat med blåmuggostdressing.