10 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Bland sammen strimlet hodekål, gulrot og matyoghurt til salat. Smak til med salt, pepper, sukker og litt sitron.
2
Stek hamburgeren i varm panne med litt olje, krydre med salt og pepper.
Andre hamburgeroppskrifter

Brioche Hamburgerbrød
Oppskrift

Hamburger i brød med timian- og honningsaus
Oppskrift

Hamburger med mozzarella og marinarasaus
Oppskrift

Hamburger med avokado- og mangosalsa
Oppskrift

Homestyle hamburger med Chevre, rødløksmarmelade og søtpotetchips
Oppskrift

Homestyle hamburger i briochebrød med karamellisert løk og blåmuggost, servert med urtestekte poteter
Oppskrift

Sliders av brisket med to toppings
Oppskrift

Burger med bacon og fennikel-slaw
Oppskrift

Homestyle Black Burger med syltet rødkål, rødløk og avokadomos
Oppskrift

Burger med basilikumaioli
Oppskrift

Burger med fetakrem og løkringer
Oppskrift

Sliders og Cevapchichi
Oppskrift