10 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Bland sammen strimlet hodekål, gulrot og matyoghurt til salat. Smak til med salt, pepper, sukker og litt sitron.
2
Stek hamburgeren i varm panne med litt olje, krydre med salt og pepper.
Må hamburger gjennomstekes?
Mattilsynet anbefaler at hamburgere av kjøttdeig skal gjennomstekes. Ved tilberedning av medium stekte hamburgere, blir ikke temperaturen nødvendigvis høy nok til å drepe potensielt skadelige bakterier. Varmebehandling til en kjernetemperatur på 70 °C vil være godt nok.
Andre hamburgeroppskrifter

Oppskrift
Brioche Hamburgerbrød

Oppskrift
Hamburger i brød med timian- og honningsaus

Oppskrift
Hamburger med mozzarella og marinarasaus

Oppskrift
Hamburger med avokado- og mangosalsa

Oppskrift
Homestyle hamburger med Chevre, rødløksmarmelade og søtpotetchips

Oppskrift
Homestyle hamburger i briochebrød med karamellisert løk og blåmuggost, servert med urtestekte poteter

Oppskrift
Sliders av brisket med to toppings

Oppskrift
Burger med bacon og fennikel-slaw

Oppskrift
Homestyle Black Burger med syltet rødkål, rødløk og avokadomos

Oppskrift
Burger med basilikumaioli

Oppskrift
Burger med fetakrem og løkringer

Oppskrift