Hotwings med friterte løkringer, hvitløksbrød, coleslaw med ananas og ranchdressing

4 porsjoner

Fremgangsmåte

1

Hele bakte hvitløk

Sett ovn på 200 °C. Kutt toppene av hver hele hvitløk, drypp over olivenolje og pakk dem inn i aluminiumsfolie og bak i 1 time. Sett ned ovnen til 180 °C. Del baguetten på langs og så på tvers, slik at du har 4 halve baguetter. Bland sammen smør og urter – og klem ut hvitløksfeddene. Bland godt sammen og smør på baguettene. Bak i ovnen i 15 minutter, til en gyllen og sprø overflate.

2

Friterte løkringer

Ha olje i en stor kjele, ca. 2 cm opp. Del løken i skiver, i overkant av 0,5 cm tykke. Ha mel i en liten bolle sammen med bakepulver. Visp egg i en annen bolle og ha panko, parmesan og hvitløkspulver i en tredje. Dypp løkringene først i mel, så i egg og til slutt i panko. Gjenta og fritér underveis. Løkringene skal bli gylne.

3

Coleslaw

Finsnitt kål, bruk gjerne mandolin og legg i isvann. Kutt ananas i små terninger og vårløk i tynne skiver. Bland limeskall, limesaft, honning, salt, pepper og olje i en salatbolle. Rett før servering, kjør kål i salatslynge, og bland det i salatbollen sammen med ananas, hakket vårløk, koriander og jalapeño.

4

Ranchdressing

Bland sammen ingrediensene og sett til side.

5

Friter hotwings

Vi anbefaler å bruke 180 °C i 3-4 min (fra fryst tilstand).

Server Hotwings med løkringer, coleslaw, hvitløksbrød og ranch-dressing.