1 pudding porsjoner
Fremgangsmåte
1
Smelt sukkeret forsiktig i en panne, og hell sukkeret over i form.
2
Varm opp melk, fløte, sukker og splittet vaniljestang opp til kokepunktet, skru av varmen og la dette trekke i ti minutter. Fjern vaniljestangen.
3
Visp sammen eggene, og bland med væsken.
4
Hell i form. Stek i vannbad på 120 °C i ca 1 1/2 time.
Karamellpuddingen kan gjerne stå til dagen etterpå, før den skjæres løs fra kanten og hvelves på fat.
Andre dessert

Oppskrift
Vaniljeis med bær

Oppskrift
Lemoncurd

Oppskrift
Sjokolade- og nøttekuber med vaniljeis og appelsin

Oppskrift
Créme brûlée, med sviskekompott, eggekrem, salte gresskarkjerner og briochekrutonger

Oppskrift
Bringebær med riskremskum, krokan og myke pepperkaker

Oppskrift
Tykkmelkspudding med multer, sitronverbenasukker, eggesabayonne og krydderkrutonger

Oppskrift
Kirsebærsoufflé, krydderbrød og syltede kumquat

Oppskrift
Dessertpannekake med is og bær

Oppskrift