4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Del kyllingbrystene i to på langs og bank hver del flat med en kjøtthammer.
2
Rør sammen ingrediensene til hver panering og kjør i en kjøkkenmaskin med knivblad til ønsket konsistens, og fordel i hver sin skål. Rør sammen hvetemel med salt og pepper i en skål og visp eggene lett i en annen skål.
3
Vend kyllingen først i hvetemel, deretter i egg og til slutt i valgte paneringsblanding. Pass på at hele fileten er godt dekket. Stek schnitzel i smør på medium varme, til kyllingen er akkurat gjennomstekt, ca. 3-4 minutter.
4
Skjær sitronen i båter. Kok ertene raskt i lettsaltet vann og mos lett med en gaffel eller potetstapper. Vend med hakket mynte, salt, pepper, revet sitronskall, smuldret feta og litt olivenolje. Server schnitzelen med ekstra sitronbåter.
Andre oppskrifter med kyllingfilet
Fettuccine Alfredo med kyllingfilet
Ramen med Livèche kyllingfilet
Kyllingfilet med couscous, mandler og aprikos
Livèche Kyllingfilet med kremet pesto
Cæsarsalat-blings med kyllingfilet og bacon
Sandwich med kyllingfilet, urtemajones og kål
Glasert kyllingfilet med sharon-, appelsin- og fennikelsalat
Kyllingburger med karrimajones, potetbåter og dillrømme
Asiatisk-marinert kyllingfilet med ris og agurksalat
Asiatisk kyllingsuppe
Kylling Shawarma
Hawaii - Chicken long rice (Kyllingsuppe)
Sitronkylling i form
Livèchekylling tempura med ingefær- og appelsinsaus
Bangbangji eller "Bang bang chicken" - kyllingsalat med sesamdressing
Fajitas med kylling
Kremet kyllingsuppe med rotgrønnsaker og sandwich med dillmarinert svinenakke
Meksikansk kyllingburger med guacamole og maissalsa
Taco med grillet Livèchekylling, ananassalsa og chilimajones
Philly cheese Livèchekyllingsandwich
Popcorn-Livèche med sursøt dip
Bakt sellerirotsuppe med kylling og nøttesmør
Crispy chicken skin - Sprøtt Livèchekyllingskinn
Asiatisk currysuppe med Livèchekylling
Fylt kyllinglår med risotto
Hawaii - Plate lunch med biff teryaki, kylling kabobs og frisk makaronisalat
Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat
Hawaii - Huli huli kylling
Bao (steamed buns) med Livèchekyllingnuggets
Kjøttpai med lam, kylling og svin
Superclub-sandwich med Livèche-kylling og kalkunbacon
Kushuyaki eller Yakitori