Fremgangsmåte
1
Brun en hel romtemperert utbeinet lammebog (med salt og pepper på fettsiden) til den er gyllen. Stek den i ovnen på 120 °C i ca. 40 min. Snu den slik at fettsiden vender opp og la den hvile i 15 minutter. Pensle den med krydderolje og server med gorgonzolaomelett.
2
Krydderolje
Bland sammen med stavmikser eller i morter.
3
Gorgonzolaomelett
Bland alt til en røre, hell i en stekepanne. Sett stekepannen i ovnen på 140 °C til egget har blitt fast.
Andre oppskrifter med lammebog

Oppskrift
Langtidsstekt lammebog med gulrot og småløk

Oppskrift
Salt lammebog med kålrotstappe og kokte poteter

Oppskrift
Lammebog med sjysaus og saltbakte beter

Oppskrift
Lammebog med linseragu, grillet spisskål og konfiterte tomater

Oppskrift
Kremet kyllingsuppe med rotgrønnsaker og sandwich med dillmarinert svinenakke

Oppskrift