1 porsjoner
Fremgangsmåte
1
La ertene ligge i bløt i vann over natten. La også knoken ligge i vann, men noen timer er nok.
2
Hell av vannet på begge, og legg erter og knoke sammen i kjele, og dekk med friskt vann. Kok opp, og kok i ca. 1-1,5 time, til ertene er nesten møre. Fjern erteskall underveis som løsner og flyter opp. Tilsett hakkede grønnsaker og kok til dette og ertene er helt møre.
3
Ta ut knoken, fjern beinet, og skjær i biter. Ha dette tilbake i suppen, kok opp igjen, smak til med pepper og timian.
4
Stek flesket i varm panne, og server dette med varm pannekake og ertesuppen.
Andre oppskrifter med pannekaker

Oppskrift
Fluffy japanske pannekaker

Oppskrift
Pannekaker med ertesuppe og bacon

Oppskrift
Pannekaker med 6 ulike tilbehør

Oppskrift
Ostegratinerte pannekaker med tacofyll

Oppskrift
Pannekaker med vaniljeis og salt karamellsaus

Oppskrift
Pannekaker med stekte epler, brie og honning

Oppskrift
Pannekaker fylt med Vikingskinke og asparges, gratinert med parmesan

Oppskrift
Chijimi - heite pannekaker med spinat og ost

Oppskrift
Pannekaker med banan, krem, is, karamellsaus og pistasjnøtter

Oppskrift
Pannekaker med skinke, asparges, cottage cheese og spinat

Oppskrift
Dessertpannekake med is og bær

Oppskrift
Pannekake med vaniljekrem og bærkompott

Oppskrift
Fylte kikertpannekaker med lam og zhug

Oppskrift
Pannekakewraps med tomat og fetaost

Oppskrift
Pannekakewraps med røkelaks og rekesalat med egg

Oppskrift