4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Del potetene i små terninger og kok raskt i lettsaltet vann, 3-5 minutter.
2
Del bacon i biter og fres i en panne med litt olje i ca. 2 minutter.
Tilsett potetterningene og fres videre i 5 minutter eller til potetene er møre og baconbitene gylne.
3
Finsnitt hvitløkfedd og chili og grovhakk grønnkålen. Ha alt i pannen og rør noen minutter.
Krydre med salt og pepper.
4
Stek speilegg og server til.
Andre oppskrifter med speilegg

Karbonader med løk
Oppskrift

«Dutch baby pancake» med skinke og egg
Oppskrift

Karbonader med egg på pannestekt landbrød
Oppskrift

Karbonadesmørbrød på 5 ulike måter
Oppskrift

Eldhusrøkt bacon og egg med tomatbakte bønner
Oppskrift

Amerikanske vafler med 6 ulike toppinger
Oppskrift

Cowboyfrokost med kalkunbacon
Oppskrift