Fremgangsmåte
1
Forvarm ovn til 120 °C.
2
Knekk stjerneanisen i et par biter og ha i kjele med laurbærblader. Legg i kjøttet, hakk hvitløk og ingefær, og legg på toppen. Kok opp vann og hell på til det dekker. Ha på lokk og sett i ovnen. La stå i 6-8 timer. Eventuelt sett opp varmen til 160 °C og la stå i 2-3 timer.
3
Kok nudler etter anvisning på pakken. Skyll i kaldt vann og sett til side.
4
Del sopp hvis det trengs, snitt de lyse stilkene på kålen og de mørke bladene i to. Finhakk vårløk. Sett til side.
5
Varm opp en panne på høy varme, tilsett 1 ss olje, stek sopp 2-3 minutter ta det ut fra pannen. Ha i stilkbitene fra kål og surr i et par minutter. Ta ut og legg separat fra soppen.
6
Sil fra kraft og kjøtt og hell kraften i pannen.
7
Ha kålbladene i kraften og gi dem et raskt dypp.
8
Kok egg slik du liker.
9
Fordel nudler i boller, hell over kraft, fordel over biter av soft bones, pak choy, sopp, vårløk og egg. Server med et dryss av sesamfrø og soyasaus ved siden av.