Salsiccia med mandelpotetmos, grillet middelhavssalat, rød pesto og parmesankrønsj

4 porsjoner

Fremgangsmåte

1

Mandelpotetmos

Kok mandelpotetene møre, skrell og press gjennom en potetpresse. Bland inn kokevann og smør. Smak til med salt.

2

Grillede grønnsaker

Del grønnsakene i brede skiver og grill dem godt på varm grillpanne. Snitt dem i finere biter og vend inn med olje, sitron, salt, pepper og litt kajennepepper.

3

Rød pesto

Ha soltørket tomat, grillet paprika, løk, mandler, hvitløk, eddik og grovt revet parmesan i en food processor og kjør til en grov pesto.

4

Parmesankrønsj

Forvarm ovn til 200 °C. Riv parmesan grovt og vend inn i melet. Strø på bakepapir og bak i 10-12 minutter, til gyllent og sprøtt.

5

Salsiccia

Snitt pølsene og grill eller stek dem til gjennomvarme.