4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Aioli
Pisk egg, sennep, salt og pepper i en blender eller kjøkkenmaskin med ballongvisp. Tilsett solsikkeolje og olivenolje i en tynn stråle mens pisken går. Pisk til du har en tykk majones. Smak til med sitron. Sett til side.
2
Bruschetta
Smelt smør i en panne og stek landbrødskivene til gylne på begge sider. Bruk en aspargeshøvel til å skjære tynne skiver av aspargesen.
3
Anrett bruschettaen med et lag aioli, noen salatblader, roastbeef, asparges og kapers. Kvern gjerne over en runde med pepperkverna.
Andre oppskrifter med roastbiff

«Steambuns møter roastbiffsmørbrød»: Steambuns med roastbiff, remulade, salat og syltet rødløk
Oppskrift

Roastbiffsandwich av Urfe flatbiff med ramsløkmajones
Oppskrift

Planke med tapaspølser, spekemat, rugbrødchips og aioli
Oppskrift

Tapasfjøl med storfe mørbrad, bakte sjampinjonger med chorizo, ovnsbakte småpoteter, røkt papirkaaioli og bakt salsa
Oppskrift