Burger med brie, salsa verde og søtpotet-frites

4 porsjoner

Fremgangsmåte

1. Burger med brie:
Kna salt og pepper inn i burgerdeigen og form til 4 burgere. Grill på begge sider til gylne og medium stekt. Legg brie på toppen og sett på lokk i ca. 60 sekunder så osten begynner å smelte. Server i burgerbrød med småbladet salat, tomatskiver og toppet med salsa verde. Server med søtpotet-frites.

2. Salsa verde:
Ha alle ingrediensene i en blender og kjør til en jevn saus eller bruk en stavmikser. Smak til med salt og pepper. La stå ca. 30 minutter så smakene får satt seg.

3. Sprøstekt søtpotet-frites:
Vask potetene godt og del i staver. Vend godt med olje, oregano, salt og pepper og spre utover en stekeplate så de ligger i et jevnt lag og ikke oppå hverandre. Stek i ovnen på 210 °C i ca. 25 minutter eller til godt gylne og sprø. Vend på potetene underveis.