4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Risotto
Kok opp hønsebuljong og hold den varm. Finhakk løk og ha det i en kjele med smør. La surre et par minutter. Hell på ris og surr videre et par minutter til. Tilsett 1 dl buljong om gangen, og la det koke inn mellom hver gang. Kok til en tykk grøt og risen er al dente, ca. 20 minutter. Rør inn parmesan.
2
Forvarm ovnen til 200 °C. Ta av kyllingskinnet på overlåret, legg flatt utover et bakepapir, dryss på litt olje og salt og la det bli sprøtt i ovnen, 10-12 minutter. Sett ned varmen til 180 °C når du tar dem ut. Legg til side.
3
Fyll
Hakk bacon og stek det sprøtt i pannen. Finhakk kyllingbryst og ha det i en bolle sammen med stekt bacon, salvie og finrevet skall fra sitron. Bland godt.
4
Brett ut lårkjøttet på benken og fordel ca. 50 g farse på hver bit. Pakk sammen og legg på hver sin bit av plastfolie. Rull stramt og snurp endene godt sammen. Legg rullene i en stor ildfast form og hell i vann, ca. 1 cm opp.
5
Bak i ovnen i 20 minutter, til en kjernetemperatur på 69 °C.
6
Ta av plasten og brun kyllingrullene raskt i en stekepanne med smør.
7
Saus
I det samme fettet, stek salviebladene til sprø. Legg til side på kjøkkenpapir. I det samme fettet, hell i fløte, kok opp og smak til med sitronsaft. Sett til side.
Andre oppskrifter med kyllingfilet
Fettuccine Alfredo med kyllingfilet
Ramen med Livèche kyllingfilet
Kyllingfilet med couscous, mandler og aprikos
Livèche Kyllingfilet med kremet pesto
Cæsarsalat-blings med kyllingfilet og bacon
Sandwich med kyllingfilet, urtemajones og kål
Glasert kyllingfilet med sharon-, appelsin- og fennikelsalat
Kyllingburger med karrimajones, potetbåter og dillrømme
Asiatisk-marinert kyllingfilet med ris og agurksalat
Asiatisk kyllingsuppe
Kylling Shawarma
Hawaii - Chicken long rice (Kyllingsuppe)
Sitronkylling i form
Livèchekylling tempura med ingefær- og appelsinsaus
Bangbangji eller "Bang bang chicken" - kyllingsalat med sesamdressing
Fajitas med kylling
Kremet kyllingsuppe med rotgrønnsaker og sandwich med dillmarinert svinenakke
Meksikansk kyllingburger med guacamole og maissalsa
Taco med grillet Livèchekylling, ananassalsa og chilimajones
Philly cheese Livèchekyllingsandwich
Popcorn-Livèche med sursøt dip
Bakt sellerirotsuppe med kylling og nøttesmør
Crispy chicken skin - Sprøtt Livèchekyllingskinn
Asiatisk currysuppe med Livèchekylling
Hawaii - Plate lunch med biff teryaki, kylling kabobs og frisk makaronisalat
Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat
Hawaii - Huli huli kylling
Bao (steamed buns) med Livèchekyllingnuggets
Kjøttpai med lam, kylling og svin
Superclub-sandwich med Livèche-kylling og kalkunbacon
Livèche-schnitzel panert på tre måter
Kushuyaki eller Yakitori
Urtestekt Livèche kyllingbryst med rødbete- og bokhveterisotto
Andre oppskrifter med kyllinglår
Ovnsbakt kyllinglår med pastasalat
Kyllinglår med couscous og grønnsaker
Kyllinglår med sitron, chili og honning
Fylt kyllinglår med spinat og tomatsalat
«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk
Kyllinglår med asiatisk coleslaw og ingefær- og peanøttdressing
Fylt kyllinglår med spinat og blåmuggost - servert med jordskokkpuré, syltede pærer og demi glaze
Taco med kylling og salsa
Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum
Kokos-kylling med ris og grønnsaker
Kyllingspyd med søtpotet- og basilikumtimbal
Livèche-kyllingburger med chipotle-slaw
Fylte Livèchekyllingrullader med ricotta, rosenkål og valnøtter
Trend: Matcha-kylling med kokosris
Livèchekylling satay