2-4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Smør brødskivene med smør og grill på høy varme på begge sider. Del hvitløkfedd i to og gni brødskivene godt med snittflaten.
2
Finhakk hvitløk, del løk i båter og sopp i skiver. Fres alt i en panne med smør til mykt.
3
Dryss over hakkede urter og litt pepper og hell over omelettmix. Rør noen minutter og sett pannen i ovnen på 200 °C til egget har satt seg, ca. 20 minutter.
4
Server omeletten med grillet hvitløksbrød.
Andre omelettoppskrifter

Oppskrift
Omelett med skogsopp

Oppskrift
Omelett med kremost

Oppskrift
Tamagoyaki - japansk rullet omelett

Oppskrift
Omelett med snøfrisk og skinke

Oppskrift
Spansk omelett med salami-spyd

Oppskrift
Frokosttallerken med frokostpølser, kalkunbacon og omelett

Oppskrift
Omelett med tomat, mozzarella, basilikum og Tronfjell velhengt spekeskinke

Oppskrift
Bondeomelett

Oppskrift
Salamiomelett

Oppskrift
Eggerøre med sprøstekt bacon og asparges

Oppskrift
Eggerøre med kremost

Oppskrift