4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Pisk fløten til krem med litt sukker. Fyll pannekaken med krem og rull sammen.
2
Kutt bananene i tynne skiver og dryss et tynt lag sukker over.
Svi av sukkeret med brenner.
3
Hell over saus, legg på iskule og dryss over hakkede pistasjnøtter.
Andre oppskrifter med pannekaker

Oppskrift
Fluffy japanske pannekaker

Oppskrift
Ostegratinerte pannekaker med tacofyll

Oppskrift
Pannekaker med ertesuppe og bacon

Oppskrift
Pannekaker med 6 ulike tilbehør

Oppskrift
Pannekaker med vaniljeis og salt karamellsaus

Oppskrift
Pannekaker med flesk og ertesuppe

Oppskrift
Pannekakewraps med tomat og fetaost

Oppskrift
Pannekake med vaniljekrem og bærkompott

Oppskrift
Pannekaker med stekte epler, brie og honning

Oppskrift
Chijimi - heite pannekaker med spinat og ost

Oppskrift
Pannekaker fylt med Vikingskinke og asparges, gratinert med parmesan

Oppskrift
Pannekakewraps med røkelaks og rekesalat med egg

Oppskrift
Pannekaker med skinke, asparges, cottage cheese og spinat

Oppskrift
Dessertpannekake med is og bær

Oppskrift
Fylte kikertpannekaker med lam og zhug

Oppskrift