1 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sett ovnen på 230 °C. Kjevle ut ferdig hevet pizzadeig på et melet bord til 1 tynn bunn. Legg over på stekebrett med bakepapir og la etterheve i ca. 10 minutter. Smør tomatsaus utover.
2
Snitt asparges på langs og fordel 2/3 utover med bacon i skiver og mozzarella i biter. Lag små groper til eggene og knekk dem rett på pizzaen.
3
Krydre med salt og pepper og stek i ovnen i ca. 15-20 minutter. Topp med resten av aspargesen og basilikum ved servering.
Andre pizzaoppskrifter
 
Oppskrift
Grunnoppskrift Pizzadeig
 
Oppskrift
Meat lovers pizza
 
Oppskrift
Deep pan pizza
 
Oppskrift
Pizza med asiatiske smaker
 
Oppskrift
Pizza Bianca med spekeskinke
 
Oppskrift
"Portugisisk" pizza med skinke og egg
 
Oppskrift
Grunnoppskrift Tomatsaus til pizza
 
Oppskrift
Italiensk pizza med Salami Siliana og sopp
 
Oppskrift
Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum
 
Oppskrift
