1 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sett ovnen på 230 °C. Kjevle ut ferdig hevet pizzadeig på et melet bord til 1 tynn bunn. Legg over på stekebrett med bakepapir og la etterheve i ca. 10 minutter. Smør tomatsaus utover.
2
Snitt asparges på langs og fordel 2/3 utover med bacon i skiver og mozzarella i biter. Lag små groper til eggene og knekk dem rett på pizzaen.
3
Krydre med salt og pepper og stek i ovnen i ca. 15-20 minutter. Topp med resten av aspargesen og basilikum ved servering.
Andre pizzaoppskrifter

Oppskrift
Grunnoppskrift Pizzadeig

Oppskrift
Meat lovers pizza

Oppskrift
Deep pan pizza

Oppskrift
Pizza med asiatiske smaker

Oppskrift
Pizza Bianca med spekeskinke

Oppskrift
"Portugisisk" pizza med skinke og egg

Oppskrift
Grunnoppskrift Tomatsaus til pizza

Oppskrift
Italiensk pizza med Salami Siliana og sopp

Oppskrift
Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum

Oppskrift