1 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Sett ovnen på 230 °C. Kjevle ut ferdig hevet pizzadeig på et melet bord til 1 tynn bunn. Legg over på stekebrett med bakepapir og la etterheve i ca. 10 minutter. Smør tomatsaus utover.
2
Snitt asparges på langs og fordel 2/3 utover med bacon i skiver og mozzarella i biter. Lag små groper til eggene og knekk dem rett på pizzaen.
3
Krydre med salt og pepper og stek i ovnen i ca. 15-20 minutter. Topp med resten av aspargesen og basilikum ved servering.
Andre pizzaoppskrifter

Grunnoppskrift Pizzadeig
Oppskrift

Meat lovers pizza
Oppskrift

Deep pan pizza
Oppskrift

Pizza med asiatiske smaker
Oppskrift

Pizza Bianca med spekeskinke
Oppskrift

"Portugisisk" pizza med skinke og egg
Oppskrift

Grunnoppskrift Tomatsaus til pizza
Oppskrift

Italiensk pizza med Salami Siliana og sopp
Oppskrift

Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum
Oppskrift

3 x minipizza med kjøttpølse
Oppskrift