Fremgangsmåte
1
Del kyllingen ved å skjære ned langs ryggraden til du kommer til benet på begge sider. Bruk en saks for å klippe over ribbeina. Snu kyllingen og gjør det samme på undersiden.
2
Legg den delte kyllingen i en vacuumpose sammen med kyllingkraft, smør og salvie. Vacuumer dette og kok i sousvide på 65 °C i 2-2,5 timer.
3
Ta ut kyllingen av posen og tørk godt. Brun kyllingen i litt nøytral olje til skinnet er gyllent.
Andre oppskrifter med hel Livèchekylling

Melkebraisert Livèchekylling
Oppskrift

Livèchekylling satay
Oppskrift

Livèchekyllingvinger - 2 ways
Oppskrift

Philly cheese Livèchekyllingsandwich
Oppskrift

Asiatisk currysuppe med Livèchekylling
Oppskrift

Crispy chicken skin - Sprøtt Livèchekyllingskinn
Oppskrift

Indisk butter chicken med Livèchekylling
Oppskrift

Coq au riesling med Livèchekylling
Oppskrift

Bao (steamed buns) med Livèchekyllingnuggets
Oppskrift

Triple coated fried chicken av Livèchekylling
Oppskrift

Livèchekylling tempura med ingefær- og appelsinsaus
Oppskrift

Hel ovnsbakt Livèchekylling med sitron og salvie
Oppskrift

Taco med grillet Livèchekylling, ananassalsa og chilimajones
Oppskrift

Fylte Livèchekyllingrullader med ricotta, rosenkål og valnøtter
Oppskrift

Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat
Oppskrift

Grillet Livèchekylling med ovnsbakte poteter, grillet salat og Kientzheim-saus
Oppskrift

«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk
Oppskrift

Livèche-schnitzel panert på tre måter
Oppskrift

Urtestekt Livèche kyllingbryst med rødbete- og bokhveterisotto
Oppskrift

Ramen med Livèche kyllingfilet
Oppskrift

Popcorn-Livèche med sursøt dip
Oppskrift

Livèche Kyllingfilet med kremet pesto
Oppskrift

Livèche-kyllingburger med chipotle-slaw
Oppskrift

Superclub-sandwich med Livèche-kylling og kalkunbacon
Oppskrift