4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Del pære i terninger og fres raskt i en panne med smør, ca. 2 minutter. Tilsett honning, eplesidereddik, salt, pepper og syltet perleløk og la småkoke i ca. 5 minutter eller til pærene er myke. Avkjøl noe før servering.
2
Skrell og del jordskokk og potet i biter. Kok møre i lettsaltet vann. Hell av vannet og la dampe av seg. Mos med kremfløte, smør, salt og pepper.
3
Fres spinat og most hvitløk i olje til spinaten faller sammen. Brett ut kyllinglåret på en fjøl, krydre med salt og pepper, og fordel spinat, blåmuggost, hakkede valnøtter og timian over. Rull sammen og rull inn i et par skiver spekeskinke. Legg med skjøten ned.
4
Brun kyllingen i en panne med olje til gyllen og etterstek i ovnen på 180 °C i ca. 15 minutter. La hvile og skjær i skiver.
5
Server skivet kyllinglår med jordskokkpuré, syltede pærer og perleløk med demi glaze til.
Andre oppskrifter med kyllinglår
Ovnsbakt kyllinglår med pastasalat
Fylt kyllinglår med risotto
Kyllinglår med couscous og grønnsaker
Kyllinglår med sitron, chili og honning
Fylt kyllinglår med spinat og tomatsalat
«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk
Kyllinglår med asiatisk coleslaw og ingefær- og peanøttdressing
Taco med kylling og salsa
Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum
Kokos-kylling med ris og grønnsaker
Kyllingspyd med søtpotet- og basilikumtimbal
Livèche-kyllingburger med chipotle-slaw
Fylte Livèchekyllingrullader med ricotta, rosenkål og valnøtter
Trend: Matcha-kylling med kokosris
Livèchekylling satay