4 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Finhakk hvitløk, løk og chili og fres i olje i en varm panne, ca. 3 minutter. Skru ned varmen og rør inn peanøttsmør, kokosmelk og soyasaus, og kok videre under omrøring på lav varme i ca. 10 minutter.
2
Kjør glatt med stavmikser og rør inn hakkede peanøtter. Smak til med limesaft og småkok i 2 minutter. Avkjøl til romtemperatur og server.
3
Del kylling i biter og tre på grillspyd. Rør sammen søt soyasaus og smeltet smør og pensle kyllingspydene godt.
4
Grill på høy varme til akkurat gjennomstekt, og server med peanøttsaus og limebåter.
Andre oppskrifter med kyllinglår

Ovnsbakt kyllinglår med pastasalat
Oppskrift

Fylt kyllinglår med risotto
Oppskrift

Kyllinglår med couscous og grønnsaker
Oppskrift

Kyllinglår med sitron, chili og honning
Oppskrift

Fylt kyllinglår med spinat og tomatsalat
Oppskrift

«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk
Oppskrift

Kyllinglår med asiatisk coleslaw og ingefær- og peanøttdressing
Oppskrift

Fylt kyllinglår med spinat og blåmuggost - servert med jordskokkpuré, syltede pærer og demi glaze
Oppskrift

Taco med kylling og salsa
Oppskrift

Hvit pizza med kylling, artisjokk, rødløk og basilikum
Oppskrift

Kokos-kylling med ris og grønnsaker
Oppskrift

Kyllingspyd med søtpotet- og basilikumtimbal
Oppskrift

Livèche-kyllingburger med chipotle-slaw
Oppskrift

Fylte Livèchekyllingrullader med ricotta, rosenkål og valnøtter
Oppskrift

Trend: Matcha-kylling med kokosris
Oppskrift

Hawaii - Huli huli kylling
Oppskrift