Produktnyheter fra Nortura PROFF september 2025

Nyheter fra Nortura PROFF september Gilde Porchetta

Høstens nye produkter fra Nortura PROFF!

Denne høsten introduserer vi Gilde Porchetta, en klassisk rett med italienske smaker, men laget av norsk råvare. I tillegg kommer to nye spennende produkter av kalv. Et helt nytt konsept fra oss er Gilde Ungsau der vi serverer råvarer fra norsk ungsau; bogknoke og bog i skiver. Vi lanserer også en fersk variant av vårt Livèchekylling salatkjøtt! 

 

 

Nyhet! Gilde Porchetta

Vi lanserer nå Gilde Porchetta - spesielt utviklet for storkjøkken – laget av førsteklasses, norsk svinekjøtt og med autentisk italiensk krydder. Produktene er surret og ferdig krydret med klassiske italienske smaker som basilikum, oregano og hvitløk. Gilde Porchetta kommer i to varianter; en rå variant der vi har beholdt svoren på, slik at du kan få deilig sprø svor – og en ferdig sousvidekokt variant uten svor, som gir jevn kvalitet med minimal tidsbruk og svinn – klar til å skives eller porsjoneres. Begge variantene leverer den gode italienske smaken, med tydelig preg av gode råvarer og godt håndverk. 

 

Høstnyhet Gilde Kalvenakke

 

Nyhet! Gilde Kalvenakke – en mør og rustikk stykningsdel

Kalvenakke er en rustikk stykningsdel med mye bindevev som gir saftig langtidsstekt kjøtt. Den fine fettmarmoreringen gir et ekstra smakfullt resultat. Vi anbefaler at du tilbereder den i sousvide eller breserer den.

 

Nyhet! Gilde Gullkalv Back ribs

Gilde Gullkalv Back ribs er en meget god råvare med delikat, mørt kjøtt og fin benstruktur – perfekt for både grilling, langtidssteking og tilberedning i sousvide. Kalvekjøttet har en mild smak som lett tar til seg marinade, krydder og smaker. Passer godt til både buffet, grilltallerken og ala carte.

Høstnyhet Gilde Ungsau

 

Nyhet! Gilde Ungsau

Gilde Ungsau er et førsteklasses valg for kjøkken som ønsker å servere norsk kjøtt med karakter. Dyrene har beitet i norsk natur og den noe lengre veksttiden gir kjøtt med fin balanse mellom mørhet og smak. Med Ungsau får du en råvare som takler både klassiske og moderne teknikker – perfekt for langtidssteking, sousvide, grilling eller gryter. Ungsau er en klassifisering mellom lam og sau – med kjøtt som fortsatt er mørt og smakfullt, men med mer utviklet struktur og karakter.

Nytt produkt Livèchekylling salatkjøtt

 

Livèchekylling - Norsk kylling i verdensklasse – kun tilsatt kjærlighet

Livèchekylling en fantastisk råvare; med god smak og god struktur. Rett og slett et meget godt utgangspunkt for å produsere de aller beste kyllingrettene i ditt repertoar.

Livèche salatkjøtt er mørt og saftig grillet kyllingkjøtt i biter – perfekt til salater, wraps, baguetter, bowls, salatbar, supper og pizza.

Laget av sakterevoksende kylling

Tilfredsstiller alle dyrevelferdskrav

Livèchekyllingen vokser opp på 5 gårder i Indre Østfold, Råde og Kongsberg: 
Frøshaug gård • Løken gård • Nedre Grini gård nygård • Nord Gunnes gård

 

Høstnyhet Gilde Modnet Pinnekjøtt

 

Nyhet! Gilde Modnet pinnekjøtt 

Vårt helt nye pinnekjøtt er langtidsmodnet - Det saltes i 2 uker og deretter tørkes det i 6 uker. Pinnekjøttet er laget av nord-norske lam og kommer ferdig kappet.