Høstens nye produkter fra Nortura PROFF!
Denne høsten introduserer vi Gilde Porchetta, en klassisk rett med italienske smaker, men laget av norsk råvare. I tillegg kommer to nye spennende produkter av kalv. Et helt nytt konsept fra oss er Gilde Ungsau der vi serverer råvarer fra norsk ungsau; bogknoke og bog i skiver. Vi lanserer også en fersk variant av vårt Livèchekylling salatkjøtt!
Nyhet! Gilde Porchetta
Vi lanserer nå Gilde Porchetta - spesielt utviklet for storkjøkken – laget av førsteklasses, norsk svinekjøtt og med autentisk italiensk krydder. Produktene er surret og ferdig krydret med klassiske italienske smaker som basilikum, oregano og hvitløk. Gilde Porchetta kommer i to varianter; en rå variant der vi har beholdt svoren på, slik at du kan få deilig sprø svor – og en ferdig sousvidekokt variant uten svor, som gir jevn kvalitet med minimal tidsbruk og svinn – klar til å skives eller porsjoneres. Begge variantene leverer den gode italienske smaken, med tydelig preg av gode råvarer og godt håndverk.

Nyhet! Gilde Kalvenakke – en mør og rustikk stykningsdel
Kalvenakke er en rustikk stykningsdel med mye bindevev som gir saftig langtidsstekt kjøtt. Den fine fettmarmoreringen gir et ekstra smakfullt resultat. Vi anbefaler at du tilbereder den i sousvide eller breserer den.
Nyhet! Gilde Gullkalv Back ribs
Gilde Gullkalv Back ribs er en meget god råvare med delikat, mørt kjøtt og fin benstruktur – perfekt for både grilling, langtidssteking og tilberedning i sousvide. Kalvekjøttet har en mild smak som lett tar til seg marinade, krydder og smaker. Passer godt til både buffet, grilltallerken og ala carte.

Nyhet! Gilde Ungsau
Gilde Ungsau er et førsteklasses valg for kjøkken som ønsker å servere norsk kjøtt med karakter. Dyrene har beitet i norsk natur og den noe lengre veksttiden gir kjøtt med fin balanse mellom mørhet og smak. Med Ungsau får du en råvare som takler både klassiske og moderne teknikker – perfekt for langtidssteking, sousvide, grilling eller gryter. Ungsau er en klassifisering mellom lam og sau – med kjøtt som fortsatt er mørt og smakfullt, men med mer utviklet struktur og karakter.

Livèchekylling - Norsk kylling i verdensklasse – kun tilsatt kjærlighet
Livèchekylling en fantastisk råvare; med god smak og god struktur. Rett og slett et meget godt utgangspunkt for å produsere de aller beste kyllingrettene i ditt repertoar.
Livèche salatkjøtt er mørt og saftig grillet kyllingkjøtt i biter – perfekt til salater, wraps, baguetter, bowls, salatbar, supper og pizza.
Laget av sakterevoksende kylling
Tilfredsstiller alle dyrevelferdskrav
Livèchekyllingen vokser opp på 5 gårder i Indre Østfold, Råde og Kongsberg:
Frøshaug gård • Løken gård • Nedre Grini gård nygård • Nord Gunnes gård

Nyhet! Gilde Modnet pinnekjøtt
Vårt helt nye pinnekjøtt er langtidsmodnet - Det saltes i 2 uker og deretter tørkes det i 6 uker. Pinnekjøttet er laget av nord-norske lam og kommer ferdig kappet.
Les mer om nyhetene i vår nye nyhetsfolder.
Her finner du produkter fra våre spennende lanseringer tidligere.
Les mer og bli inspirert her:
Vårnyheter og inspirasjon - med våre lanseringer i februar 2025
Høstnyheter og inspirasjon - med våre lanseringer i september 2024
Trend og Tradisjon - med våre lanseringer i mai 2024
Vårnyheter og inspirasjon - med våre lanseringer i februar 2024
Alle de nye produktene i mai
Oppskrifter med de nye produktene

Gilde Porchetta, sousvidekokt servert med rissalat med bakt gresskar, rosenkål og appelsindressing

Gilde Porchetta, sousvidekokt, på ristet landbrød med auberginepuré, fritert salvie og sitronzest

Salat med Gilde Porchetta, fennikel, appelsin, valnøtter og radicchio

Helstekt Gilde Porchetta med gratinert fennikel, ovnsbakte poteter og rødvinssaus

Engelsk-inspirert julerett med Gilde Porchetta, bakte epler, rotgrønnsaker, glasert rosenkål, cidersaus og sprø poteter

Bog av Gilde Ungsau med spisskummen, chili og sitron

Langtidskokt ragu med skivet bog av ungsau, tomat og rødvin

Ovnsbakt Bogknoke av Ungsau med grove grønnsaker

Hvitvinskokt Bogknoke av ungsau med tomatconcasse og frisk salat

Sticky ribs av Gilde Gullkalv Back ribs med knuste agurker

Gilde Gullkalv Back ribs, Tapas Rib; med patatas bravas, fritert hvitløk, stekte padrones og pimientos de piquillo

Kalvenakke med mandelpotetpuré, morkelsjy, perleløk og sprøtt knas

Kalvenakke med gresskarbearnaise og grønnsaker
