Konsept

Ajour - smakfulle ferdigretter

Ajour Sort
NORTURA PROFF AJOUR Bilff stroganoff 47062 copy 1920

Kjøkkenhverdagen kan ofte by på mange og krevende utfordringer i form av produkter av varierende kvalitet, høyt svinn, høy arbeidsintensitet, mange oppgaver, stort fokus på å drive lønnsomt og mange ufaglærte ansatte.

Ajour gir deg jevn kvalitet, god smak, valgfrihet, redusert matsvinn, inspirasjon og frigitt tid på kjøkkenet. Konseptet er utviklet i samarbeid med dere kunder og er et sett av ferdig tilberedte retter i riktig mengde.

Ajour visp gul sort

Vi hjelper deg å komme ajour i kjøkkenhverdagen!

Ajour gaffel sort gul
NORTURA PROFF AJOUR Lys lapskaus 47031 copy 1920
Ajour Lys lapskaus
NORTURA PROFF AJOUR Bilff stroganoff 47062 copy 1920
Ajour Biff Stroganoff
NORTURA PROFF AJOUR Brun lapskaus 47140 copy 1920
Ajour Brun lapskaus
NORTURA PROFF AJOUR Hvit bacalao 47158 copy 1920
Ajour Hvit bacalao
NORTURA PROFF AJOUR 2019 Tex Mex gryte 47099 copy 1920
Ajour Tex Mex

Skreddersydd til kjøkkenhverdagen

• Tilpasset emballasje - passer perfekt i 1/2 gastronorm

• Ingen løse etiketter (printet rett på pakning)

• God ovnsutnyttelse

• Mindre oppvask

• Tidsbesparende - mer tid til andre oppgaver

God mat – effektiv tilberedning

• Smaksrike retter med god smak

• Tradisjonelle oppskrifter, populære retter

• Jevn, god kvalitet på matserveringen

• Svært enkelt å tilberede

• Få ingredienser, lite tilsetningsstoffer

Ivaretar matsikkerheten

• God sporbarhet på råvarene • Få allergener

• Jevn produktkvalitet • Overholder strenge hygieniske krav i produksjonen

• Ekstra trygt med tilberedning direkte i lukket sousvidepose

Bærekraftig og trygt

• Produsert i Norge med kun norske kjøttråvarer

• Reduserer matsvinn

• Tilpasset emballasje gir god ovnsutnyttelse

• Mindre avfall

• Resirkulerbar emballasje