Kjøkkenhverdagen kan ofte by på mange og krevende utfordringer i form av produkter av varierende kvalitet, høyt svinn, høy arbeidsintensitet, mange oppgaver, stort fokus på å drive lønnsomt og mange ufaglærte ansatte.
Ajour gir deg jevn kvalitet, god smak, valgfrihet, redusert matsvinn, inspirasjon og frigitt tid på kjøkkenet. Konseptet er utviklet i samarbeid med dere kunder og er et sett av ferdig tilberedte retter i riktig mengde.

Vi hjelper deg å komme ajour i kjøkkenhverdagen!

Skreddersydd til kjøkkenhverdagen
• Tilpasset emballasje - passer perfekt i 1/2 gastronorm
• Ingen løse etiketter (printet rett på pakning)
• God ovnsutnyttelse
• Mindre oppvask
• Tidsbesparende - mer tid til andre oppgaver
God mat – effektiv tilberedning
• Smaksrike retter med god smak
• Tradisjonelle oppskrifter, populære retter
• Jevn, god kvalitet på matserveringen
• Svært enkelt å tilberede
• Få ingredienser, lite tilsetningsstoffer
Ivaretar matsikkerheten
• God sporbarhet på råvarene • Få allergener
• Jevn produktkvalitet • Overholder strenge hygieniske krav i produksjonen
• Ekstra trygt med tilberedning direkte i lukket sousvidepose
Bærekraftig og trygt
• Produsert i Norge med kun norske kjøttråvarer
• Reduserer matsvinn
• Tilpasset emballasje gir god ovnsutnyttelse
• Mindre avfall
• Resirkulerbar emballasje