Julen er en viktig sesong for oss som driver i
matbransjen. Vi har alt du trenger av kjøtt og egg til
jul, enten du liker å gjøre alt fra bunnen av eller om du ønsker å gjøre
det enklere i en travel juletid. Med sterke merkenavn som Gilde og
Prior, samt et komplett sortiment, kan vi tilby det meste til
julebordsesongen.
Håper du lar deg inspirere! I denne artikkelen finner du vårt sortiment av alle typer julemat.
Produkter i konseptet – Ribbe
Produkter i konseptet – Pinnekjøtt
Produkter i konseptet – Pølser
Produkter i konseptet – Medister
Produkter i konseptet – Bacon og tilbehør
Produkter i konseptet – Julepålegg
Produkter i konseptet – Egg og eggprodukter
Oppskrifter fra God mat – God Jul-konseptet
 
Oppskrift
Tonjes tradisjonelle juleribbe
 
Oppskrift
Thereses multepavlova
 
Oppskrift
Inas kalkunrullade med sitron, five spice og pistasj
 
Oppskrift
Martins pinnekjøtt med hjemmelaget kålrabistappe
 
Oppskrift
Mortens asiatiske ribbe med fiken, ris og fennikel
 
Oppskrift
Gilde Porchetta, sousvidekokt servert med rissalat med bakt gresskar, rosenkål og appelsindressing
 
Oppskrift
Gilde Porchetta, sousvidekokt, på ristet landbrød med auberginepuré, fritert salvie og sitronzest
 
Oppskrift
Salat med Gilde Porchetta, fennikel, appelsin, valnøtter og radicchio
 
Oppskrift
Helstekt Gilde Porchetta med gratinert fennikel, ovnsbakte poteter og rødvinssaus
 
Oppskrift
Engelsk-inspirert julerett med Gilde Porchetta, bakte epler, rotgrønnsaker, glasert rosenkål, cidersaus og sprø poteter
 
Oppskrift
Krydderstekt ytrefilet av reinsdyr med bakte rotgrønnsaker og tranebærsjy
 
Oppskrift
Sjokolade- og nøttekuber med vaniljeis og appelsin
 
Oppskrift
Kirsebærsoufflé, krydderbrød og syltede kumquat
 
Oppskrift
Stekt kalvebrissel med ertekrem, syltede beter og trøffelskum
 
Oppskrift
"Hel" kalkun med pistasj og aprikos, epler, sopp og rosenkål. Sellerikrem, kastanjesaus og stekte poteter.
 
Oppskrift
Tronfjell velhengt spekeskinke med fiken og hasselnøtter
 
Oppskrift
Bringebær med riskremskum, krokan og myke pepperkaker
 
Oppskrift
Ovnsbakt pinnekjøtt med fenikkel og sort pepper. Hvite bønner, spinat og confiterte rotfrukter. Persilleskum
 
Oppskrift
«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk
 
Oppskrift
Tykkmelkspudding med multer, sitronverbenasukker, eggesabayonne og krydderkrutonger
 
Oppskrift
Helstekt svinelår med glaserte rødbeter, syltet boretaneløk og kokte poteter.
 
Oppskrift
Créme brûlée, med sviskekompott, eggekrem, salte gresskarkjerner og briochekrutonger
 
Oppskrift
Posjert ribbe med steinsoppkrem, syltede grønnsaker og linsesjy
 
Oppskrift
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
