God mat – god jul

God Jul God Mat Title
NORTURA JUL2016 14128 copy 1920

Ribbe, pinnekjøtt, pølser, medister, kalkun, egg, bacon, tilbehør og pålegg – Vi har alt det du trenger av kjøtt og egg til julemenyen! Trykk her for hele sortimentet. 

Julen er en viktig sesong for oss som driver i matbransjen. Vi har alt du trenger av kjøtt og egg til jul, enten du liker å gjøre alt fra bunnen av eller om du ønsker å gjøre det enklere i en travel juletid. Med sterke merkenavn som Gilde og Prior, samt et komplett sortiment, kan vi tilby det meste til julebordsesongen.

Håper du lar deg inspirere! I denne artikkelen finner du vårt sortiment av alle typer julemat.

Medisterkaker på julebordet
Pølser på julebordet
Lekkert pålegg på julebordet
Lekkert pålegg på julebordet

Produkter i konseptet – Egg og eggprodukter

Oppskrifter fra God mat – God Jul-konseptet

Tonjes tradisjonelle juleribbe
Oppskrift

Tonjes tradisjonelle juleribbe

Thereses multepavlova
Oppskrift

Thereses multepavlova

Inas kalkunrullade med sitron, five spice og pistasj
Oppskrift

Inas kalkunrullade med sitron, five spice og pistasj

Martins pinnekjøtt med hjemmelaget kålrabistappe
Oppskrift

Martins pinnekjøtt med hjemmelaget kålrabistappe

Mortens asiatiske ribbe med fiken, ris og fennikel
Oppskrift

Mortens asiatiske ribbe med fiken, ris og fennikel

Rissalat med bakt gresskar og rosenkål appelsindressing og Gilde Porcetta sousvidekokt
Oppskrift

Gilde Porchetta, sousvidekokt servert med rissalat med bakt gresskar, rosenkål og appelsindressing

Gilde Porchetta sousvidekokt på ristet landbrød med auberginepuré fritert salvie og sitronzest
Oppskrift

Gilde Porchetta, sousvidekokt, på ristet landbrød med auberginepuré, fritert salvie og sitronzest

Salat med porchetta fennikel appelsin valnøtter og radicchio
Oppskrift

Salat med Gilde Porchetta, fennikel, appelsin, valnøtter og radicchio

Porchetta med gratinert fennikel ovnsbakte poteter og rødvinssaus
Oppskrift

Helstekt Gilde Porchetta med gratinert fennikel, ovnsbakte poteter og rødvinssaus

Engelsk inspirert julerett med Porchetta
Oppskrift

Engelsk-inspirert julerett med Gilde Porchetta, bakte epler, rotgrønnsaker, glasert rosenkål, cidersaus og sprø poteter

Krydderstekt ytrefilet av reinsdyr med bakte rotgrønnsaker og tranebærsjy
Oppskrift

Krydderstekt ytrefilet av reinsdyr med bakte rotgrønnsaker og tranebærsjy

Sjokolade- og nøttekuber med vaniljeis og appelsin
Oppskrift

Sjokolade- og nøttekuber med vaniljeis og appelsin

Kirsebærsoufflé, krydderbrød og syltede kumquat
Oppskrift

Kirsebærsoufflé, krydderbrød og syltede kumquat

Stekt kalvebrissel med ertekrem, syltede beter og trøffelskum
Oppskrift

Stekt kalvebrissel med ertekrem, syltede beter og trøffelskum

"Hel" kalkun med pistasj og aprikos, epler, sopp og rosenkål. Sellerikrem, kastanjesaus og stekte poteter.
Oppskrift

"Hel" kalkun med pistasj og aprikos, epler, sopp og rosenkål. Sellerikrem, kastanjesaus og stekte poteter.

Tronfjell velhengt spekeskinke med fiken og hasselnøtter
Oppskrift

Tronfjell velhengt spekeskinke med fiken og hasselnøtter

Bringebær med riskremskum, krokan og myke pepperkaker
Oppskrift

Bringebær med riskremskum, krokan og myke pepperkaker

Ovnsbakt pinnekjøtt med fennikel og sort pepper. Hvite bønner, spinat og confiterte rotfrukter. Persilleskum
Oppskrift

Ovnsbakt pinnekjøtt med fenikkel og sort pepper. Hvite bønner, spinat og confiterte rotfrukter. Persilleskum

«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk
Oppskrift

«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk

Tykkmelkspudding med multer, sitronverbenasukker, eggesabayonne og krydderkrutonger
Oppskrift

Tykkmelkspudding med multer, sitronverbenasukker, eggesabayonne og krydderkrutonger

Helstekt svinelår med glaserte rødbeter, syltet boretaneløk og kokte poteter.
Oppskrift

Helstekt svinelår med glaserte rødbeter, syltet boretaneløk og kokte poteter.

Créme brûlée, med sviskekompott, eggekrem, salte gresskarkjerner og briochekrutonger
Oppskrift

Créme brûlée, med sviskekompott, eggekrem, salte gresskarkjerner og briochekrutonger

Posjert ribbe med steinsoppkrem, syltede grønnsaker og linsesjy
Oppskrift

Posjert ribbe med steinsoppkrem, syltede grønnsaker og linsesjy

Tartar av Gilde Ekstra indrefilet med sild, pepperrotkrem, vaktel eggeplomme, rødbetesirup og rugsmuler
Oppskrift

Tartar av indrefilet med sild, pepperrotkrem, vaktel eggeplomme, rødbetesirup og rugsmuler