Livèchekyllingen produseres av lokale bønder i Indre Østfold, Råde og Kongsberg.
FRØSHAUG GÅRD • LØKEN GÅRD • NEDRE GRINI GÅRD
NYGÅRD • NORD GUNNES GÅRD
Livèchekylling er utviklet etter inspirasjon fra de
beste, franske kvalitetskyllingene. Den er av en saktevoksende rase, og
vokser derfor sakte og harmonisk.
Fôret er tilsatt urten løpstikke, også kjent som kjærlighetsurt, gir en smak som er unik i det norske markedet.
Fôret er tilgjengelig for kyllingene hele tiden – og sammensetningen av vitaminer og proteiner i fôret sikrer riktig vekst.
Kyllingen lever i et rolig og tilrettelagt miljø og har en spesialkonstruertveranda der de kan gå inn og ut etter eget ønske.
Den beste råvaren
Livèchekylling en fantastisk råvare; med smak og god struktur. Rett og slett et meget godt utgangspunkt for å produsere de aller beste kyllingrettene i ditt repertoar.
Det er viktig for oss å utnytte hele dyret, slik at ingen av delene går til spille.
Vi tilbyr, i tillegg til hel kylling, et bredt spekter av stykningsdeler av Livèchekyllingen.
Tilfredsstiller alle dyrevelferdskrav
- Saktevoksende rase.
- Krav om maks 30 kg (ca. 10 kyllinger) per kvadrameter. Plass til å utøve sine naturlige adferdsbehov.
- Tilgang til naturlig dagslys som gjør at kyllingene følger naturlig døgnrytme.
- Spesialkonstruert veranda med tak der dyrene kan gå inn og ut etter eget behov.
- Tilgang til aktiviteter inne i huset med ekstra strømateriale, torvkasser og broer slik at de kan utfolde seg og være i kan utfolde seg og være i aktivitet.
- Gjennomføring av eksterne revisjoner/tredjepartskontroller av driften og kyllinghusene jevnlig.
Livècheprodukter
Oppskrifter med Livèchekylling
American BBQ: Flatbird av Livèchekylling
Korean BBQ: “Bulgogibowl” med Livèche kyllingbryst
American BBQ: Beer Can Chicken av Livèchekylling
Mexican BBQ: Pollo al carbon med grillet maissalat og lime- og korianderris
Livèchekylling med salvie
Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat
Hel ovnsbakt Livèchekylling med sitron og salvie
Ramen med Livèche kyllingfilet
Crispy chicken skin - Sprøtt Livèchekyllingskinn
Livèche Kyllingfilet med kremet pesto
Livèche-schnitzel panert på tre måter
Taco med grillet Livèchekylling, ananassalsa og chilimajones
Philly cheese Livèchekyllingsandwich
Popcorn-Livèche med sursøt dip
Livèche-kyllingburger med chipotle-slaw
Superclub-sandwich med Livèche-kylling og kalkunbacon
Livèchekyllingvinger - 2 ways
Triple coated fried chicken av Livèchekylling
Bao (steamed buns) med Livèchekyllingnuggets
Livèchekylling tempura med ingefær- og appelsinsaus
Grillet Livèchekylling med ovnsbakte poteter, grillet salat og Kientzheim-saus
Melkebraisert Livèchekylling
Coq au riesling med Livèchekylling
Urtestekt Livèche kyllingbryst med rødbete- og bokhveterisotto
Fylte Livèchekyllingrullader med ricotta, rosenkål og valnøtter
Livèchekylling satay
Asiatisk currysuppe med Livèchekylling
Indisk butter chicken med Livèchekylling
Smoky Flavours - Livèche kyllingfilet med appelsin- og gulrotpuré, røkte gulrøtter og røkt popcorn
Smoky Flavours - Endiveblader fylt med Livèche kyllingfilet surret i eldhusrøkt bacon
«Sylte» av Livèche kyllinglår med urtesalat, kantarell og løk