Stykkevis & Delt - å utnytte ressursene fullt og helt

LOGO Stykkevis Delt 2017
BAKGRUNN 13418 copy 1920

Stykkevis & Delt handler om å utnytte ressursene fullt ut.

Når våre norske bønder tar så godt vare på dyra, får kjøttet en ekstra verdi

- hver eneste del teller!

Stykkevisdelt 18 copy 1920
Stykkevisdelt 30 copy 1920
Stykkevisdelt 24 copy 1920
Stykkevisdelt 25 copy 1920
Stykkevisdelt 06 copy 1920
Stykkevisdelt 03 copy 1920
Stykkevisdelt 01 copy 1920

Utnytte hele dyret

Det å utnytte hele dyret fra hode til hale, handler om respekt for både bonden og dyra. Det er verken bærekraftig eller etisk riktig å kun velge de edleste delene. Dessuten går man glipp av så mye god smak – for det er i de «glemte» stykningsdelene at smaksopplevelsene ligger! I konseptet Stykkevis & Delt går vi tilbake til røttene og tar frem igjen disse glemte delene og tilberedningsmetodene. Produktene er røffe stykningsdeler, hvor de fleste tåler mye behandling, og egner seg derfor til både marinering, røyking, steking, grilling, braisering, langsteking og sous vide.

Sjekk ut mer på vår nettside og lær om andre stykningsdeler, samtidig som du får tips om tilberedningsteknikker og inspirerende oppskrifter! Lenke: www.stykkevisogdelt.no

Produkter i dette konseptet