Stykkevis & Delt - å utnytte ressursene fullt og helt

LOGO Stykkevis Delt 2017
BAKGRUNN 13418 copy 1920

Stykkevis & Delt handler om å utnytte ressursene fullt ut. Når våre norske bønder tar så godt vare på dyra, får kjøttet en ekstra verdi - hver eneste del teller!

Stykkevisdelt 18 copy 1920
Stykkevisdelt 30 copy 1920
Stykkevisdelt 24 copy 1920
Stykkevisdelt 25 copy 1920
Stykkevisdelt 06 copy 1920
Stykkevisdelt 03 copy 1920
Stykkevisdelt 01 copy 1920

Glemte stykningsdeler

Stadig flere kokker oppdager hvilke spennende muligheter som ligger i «glemte» stykningsdeler. På restauranter og kantiner verden over serveres det i dag fantastiske retter av kjøttstykker som tidligere gikk til oppmaling. Bevisstheten rundt det å utnytte hele dyret er rett og slett blitt trendy, og hva er vel bedre enn det?

Stykkevis & Delt er Gildes svar på den økende interessen. Dette er en serie produkter som tar utgangspunkt i røffe stykningsdeler, og hvor de fleste tåler mye behandling, og egner seg derfor til både langsteking, reale gryteretter og sous vide.

Utnytte hele dyret

Det å utnytte hele dyret fra hode til hale, handler om respekt for både bonden og dyra. Det er verken bærekraftig eller etisk riktig å kun velge de edleste delene. Dessuten går man glipp av så mye god smak – for det er i de «glemte» stykningsdelene at smaksopplevelsene ligger!

I konseptet Stykkevis & Delt går vi tilbake til røttene og tar frem igjen disse glemte delene og tilberedningsmetodene. Produktene er røffe stykningsdeler, hvor de fleste tåler mye behandling, og egner seg derfor til både marinering, røyking, steking, grilling, braisering, langsteking og sous vide.

Sjekk ut mer på vår nettside og lær om andre stykningsdeler, samtidig som du får tips om tilberedningsteknikker og inspirerende oppskrifter! Lenke: www.stykkevisogdelt.no

Førsteklasses råvarer, 100% norsk

For deg med kjærlighet til mat, kan du nå la deg inspirere til å trylle frem delikatesser av spennende råvarer som storfekjake, storfenakke, kam med 3 ben av kalv, flankestek og slakterbiff – for å nevne noen få. Og her et det fritt frem for kreativiteten; dette er reale produkter som tillater både marinering, røyking, steking, grilling, og braisering.

Stykkevis & Delt er førsteklasses råvarer fra Gilde, omsorgsfullt stykket ned av Norturas dyktige kjøttskjærere. Og 100 % norsk, selvfølgelig.