4-6 porsjoner
Fremgangsmåte
1
Del kyllingen i tykke avlange biter (ca. 3x9 cm) og vend med kefir og kajennepepper. Dekk til med plast og la marinere i kjøleskapet over natten.
2
Bland tørrgjær,1 ts sukker og lunkent vann og la svelle i 5 minutter. Ha i resten av ingrediensene og elt til en smidig deig, i ca. 10 minutter. La deigen heve i en bolle dekket med plast i ca. 1 time.
3
Del bao-deigen i ca. 16 emner og rull til boller. Kjevle dem forsiktig ut til oval form. Pensle begge sidene godt med klaret smør og brett i to. Dekk med plast og la etterheve i 30 minutter.
4
Varm olje til fritering. Bland mel, paprika, ingefær, salt og pepper. Vend kyllingen i blandingen og friter i varm olje til gyllenbrun og sprø, ca. 6-8 minutter. La renne av seg på kjøkkenpapir. La ligge på rist til de skal serveres.
5
Damp bao buns i en bambusdamper i puljer. Dekk med lokk og la dampe 5 minutter, eller til gjennomdampet.
6
Rør sammen wasabi og majones. Del agurk og hjertesalat i tynne strimler. Server kyllingen i bao buns med wasabimajones, kimchi og finstrimlede grønnsaker.
Andre oppskrifter med kyllingfilet
Fettuccine Alfredo med kyllingfilet
Ramen med Livèche kyllingfilet
Kyllingfilet med couscous, mandler og aprikos
Livèche Kyllingfilet med kremet pesto
Cæsarsalat-blings med kyllingfilet og bacon
Sandwich med kyllingfilet, urtemajones og kål
Glasert kyllingfilet med sharon-, appelsin- og fennikelsalat
Kyllingburger med karrimajones, potetbåter og dillrømme
Asiatisk-marinert kyllingfilet med ris og agurksalat
Asiatisk kyllingsuppe
Kylling Shawarma
Hawaii - Chicken long rice (Kyllingsuppe)
Sitronkylling i form
Livèchekylling tempura med ingefær- og appelsinsaus
Bangbangji eller "Bang bang chicken" - kyllingsalat med sesamdressing
Fajitas med kylling
Kremet kyllingsuppe med rotgrønnsaker og sandwich med dillmarinert svinenakke
Meksikansk kyllingburger med guacamole og maissalsa
Taco med grillet Livèchekylling, ananassalsa og chilimajones
Philly cheese Livèchekyllingsandwich
Popcorn-Livèche med sursøt dip
Bakt sellerirotsuppe med kylling og nøttesmør
Crispy chicken skin - Sprøtt Livèchekyllingskinn
Asiatisk currysuppe med Livèchekylling
Fylt kyllinglår med risotto
Hawaii - Plate lunch med biff teryaki, kylling kabobs og frisk makaronisalat
Wrap med pulled Livèchekylling og asiatisk salat
Hawaii - Huli huli kylling
Kjøttpai med lam, kylling og svin
Superclub-sandwich med Livèche-kylling og kalkunbacon
Livèche-schnitzel panert på tre måter
Kushuyaki eller Yakitori